Nytt bröd i frysdisken

Helgerna går alltid så fort! Denna helgen har det varit fullt pyssel med huset och haft några kompisar på lunch. I fredags handlade vi lite inför helgen och jag hittade då ett nytt bröd i frysdisken. Så det åkte ner i påsen så klart:) Är ganska trött på de brödsorterna som finns i affären, det finns ju inte så många att välja på, så det var trevligt att det hade kommit en ny sort. Det är Semper som har gjort en ny sort som heter Lantgårdsbröd. Den är också fri från vetestärkelse, så det gör den ju ganska unik. Det är ju vetestärkelse i de flesta glutenfria bröd som finns i butik. Ingredienserna är istället b la rismjöl, durra och nyponskalsmjöl. Och det var faktiskt ett av de bättre bröden som finns i butik, ganska grovt och saftigt.

20150216_105743

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>