Bok om barnmat

Ja då var bokrean äntligen igång!:=) Var på öppningen i onsdags morse kl 07.00. Hittade bland annat boken Laga barnmat. Vår tanke, just nu i alla fall, är att göra så mycket egen mat som möjligt när det blir dags för vår lilla tjej att börja äta, vilket i och för sig dröjer ett tag till. Sen blir det ju så klart en del ”burkmat” också för att det är smidigt när man är iväg eller behöver mat lite snabbt men det skulle kännas bra att ge henne mat som man vet vad det innehåller.

Började läsa och kika på recepten i boken igår och det kändes som bra tips och bra recept som vi absolut kommer att kunna ha nytta av.  Så till sommaren och hösten blir det att börja hamstra frukt, bär och grönsaker så att det finns bra råvaror att utgå ifrån.

Har beställt en barnmatsbok till och den ska jag hämta ut imorgon. Där var det ett kapitel om allergi så det ska bli intressant att se vad det står.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>