Tidning om glutenfri bakning

Var på mataffären i helgen och passade då på att titta i tidningshyllan. Där hittade jag en tidning som jag genast la ner i korgen nämligen Baka Glutenfritt som är en specialtidning från Hembakat. Finns massor av recept för glutenfri bakning, allt från pizzabottnar till kakor och tårtor. Dock innehåller många av recepten ägg, mjölk och nötter men äggen går ju att ersätta bra med äggersättning och mjölk till laktosfria eller helt mjölkfria alternativ. Stod en hel del om t ex olika sorters glutenfria mjöler, vad man ska tänka på vid glutenfri bakning för att få så bra resultat som möjligt och boktips. Så det var en trevlig läsning på söndagseftermiddagen:=) Kul att det finns tidningar om olika intoleranser/allergier. Aldrig sett förut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>