Skinkrullar

Skinkrullarna är också väldigt enkla att göra. Egentligen blir det godare att använda lufttorkad skinka men jag använde kokt skinka eftersom att man inte ska äta lufttorkade skinkor som gravid, och det fungerade det också. Hacka ca 150 g soltorkade tomater och några basilikablad och blanda med 4 dl crème fraîche och tillsätt lite salt och peppar efter smak. Lägg sedan en liten klick av röran i varje skinka och rulla ihop och de är också klara för servering. Perfekt att göra några timmar innan och förvara i kylskåpet tills det är dags att äta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>