Mat till barnet

Ja nu är dottern ett halvår och det är dags att gå över mer och mer till vanlig mat. Än så länge går det jättebra. Hon har provsmakat lite allt möjlig, bland annat potatis och fisk, päronpuré, havregröt etc. Hon tycker allt är jättegott och vi har inte märkt att hon är allergisk mot något så här långt! Däremot har jag märkt att det är lite knepigt när man själv inte tål något som hon ska provsmaka. Som t ex igår när jag gav henne lunch, lasagne med vanlig pasta. Jag kan ju inte provsmaka och testa hur det smakar och om det är lagom varmt t ex. Det kan jag tycka är lite knepigt. Samma sak när hon ska börja provsmak ägg. Klart att min man matar henne då men det blir ju lite kladdigt och allt måste saneras… Men allt löser sig ju, det gäller bara att hitta någon bra strategi:=) Imorgon är det dags för pricktest för dottern genom studien som vi är med i. Ska bli mycket intressant att se hur det ser ut!

Trevlig tisdag på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>