Pricktest på dottern

Ja då var det onsdag kväll och i eftermiddags var det dags för dotterns olika provtagningar för studien som vi är med i som görs vid Linköpings universitetssjukhus. Det var blodprov, salivprov och bajsprov som skulle lämnas och så skulle ett pricktest göras. Pricktestet såg tack och lov perfekt ut! Hon pricktestades för ägg, mjölk, vete, jordnötter och katt och det blev ingen reaktion alls! Så så här långt så verkar hon inte bli allergisk mot något av dessa allergener.

Passade på att pricktesta mig själv också för ägg, vete och råg för att se om det kanske hade hänt något under graviditeten. Det kan ju hända ibland, fast kanske mest vanligt för t ex pollen och inte så mycket för olika livsmedel men jag tänkte i alla fall passa på. Men det blev rejäla utslag för alla tre så det är bara att fortsätta precis som vanligt. Men det viktigaste idag var ju så klart att dottern inte reagerade på något!!

God onsdagskväll på er!:=)

En reaktion på “Pricktest på dottern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>