Adventsbak

När dottern sitter i bärselen och sover passar jag nu på att fundera lite på vad man skulle vilja baka nu i adventstid. Surfat lite och kommit fram till att jag ska försöka göra egen glögg av blåbärsjuice och pepparkakor såklart. Hittade ett spännande recept på saffransskorpor och lussebullar som jag också skulle vilja göra om så att det passar mina allergier och testa. I lussebullarna finns dock mandelmassa men har hittat nåt som heter bakmassa som är gjord på aprikoskärnor och socker. Det finns dock vissa som innehåller mandelmassa!! Tänkte ta en tur till affären imorgon och se om jag hittar någon bakmassa. Återkommer med shoppingresultat och förhoppningsvis finfina lussekatter!:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>