Glutenfritt i Norge

Ja nu var det ju ett tag sedan, närmare bestämt två veckor, sedan vi kom hem från en veckas skidåkning i Norge. tiden går verkligen fort! När vi var där passade ja i alla fall på att titta lite i några matbutiker efter glutenfria produkter. Det fanns en del faktiskt, till och med i den lokala lilla butiken i Fageråsen uppe på Trysilfjället fanns en liten hylla med lite glutenfria produkter så som makaroner och knäckebröd, från Semper och Finax. Så det kändes som hemma. Det fanns inte där för två år sedan när vi var där så det känns som att det blir mer och mer vanligt att det finns allergivänliga produkter i butiker och restauranger börjar förstå vad allergi handlar om!

IMG_4015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>