Hund i butik

Igår var det dags för den årliga lins kontrollen för min del. Allt såg fint ut så det är bara att köra på med linserna. Men när jag kom innanför dörren hos otikern möter en mellanstor grå hund mig. Jag blev väldigt snopen och stannade och en av optikern sa då genast den klassiska frasen: ”Ja han är inte farlig” . Så här i efterhand ångrar jag att jag inte fann mig lite snabbt så jag kunde sagt följande:” Jo för era kunder som är allergiska mot hundar är han farlig”. Men just då var jag lite sen och min optiker stod och väntade på mig så jag svarade bara” Så bra.”

Hade det varit för 15 år sedan hade jag inte kunnat göra lins kontrollen utan hade fått vända i dörren om jag inte ville ha en astma attack. Jag blir så frustrerad när inte människor tänker så långt eller tänker att det är ju bara för idag. För många allergiker räcker det. Så nästa gång jag ser en hund i en butik tänker jag svara att hunden visst är farlig mot de som är allergiska mot den. Ska bli spännande att se vad svaret blir!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>