Naturliga luftrenare

Nu har vi äntligen börjat att fixa i ordning i dotterns rum så att hon snart kan flytta in där. Det är en del grejer till som ska fixas bland annat är blomkrukorna tomma. Det finns ju en del blommor som är bra på att rena luften från olika kemikalier när de tar in koldioxid i sin fotosyntes. Ämnen som tillexempel formaldehyd och trikloretylen som vi inte vill ha i vår luft men som utsöndras från det som vi har i våra hem, kanske från möblerna eller färgen på väggen. Exempel på sådana blommor är t ex gullranka, ampellilja, fredskalla och svärmorstunga. Så några sådana får nog inhandlas innan hon flyttar in:=)

En gullranka finns redan i huset.

En gullranka finns redan i huset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>