Glutenfri pizza i Italien

Jag har aldrig ätit så god pizza någonsin!! Italienarna kan verkligen baka pizza, även glutenfri! I grannbyn Gardola, som låg 10 minuters promenad från vårt hotell, fanns Al Torchio. I deras meny fanns ett uppslag med glutenfria alternativ, bla ett 10-tal olika pizzor, pastarätter och även olika deserter. Jag provade några olika pizzor bland annat med mozarellaost och parmaskinka. Helt fantastiskt goda. Här kommer en länk till deras hemsida: http://www.altorchiotignale.it/en/english.html

Att det finns utsatt en speciell meny för allergiker/intoleranta känns verkligen mycket bra. Man är inte van vid det här i Sverige, men det skulle vara fantastiskt om restauranger även här kunde börja tänka mer på allergiker/intoleranta för det finns ju faktiskt ganska många av oss. Så denna pizzeria är helt klart värd ett besök om man är glutenintolerant och så klart finns det helt vanliga pizzor också för de som tål dessa. Nedan kan ni se några bilder från hotellvyn:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>