Marstrands havshotell

Vi var på Marstrands havshotell och spa förra helgen och det är verkligen ett ställe jag kan rekommendera. Spaavdelningen var väldigt trevlig och hade bland annat ett saltrum. Att andas in salt sägs vara bra vid luftrörsbesvär så har man t ex astma kan man lindra besvären genom att vistas i saltrum. Även huden mår bra av salthalten i luften och psoriasis kan t ex lindras vid saltrumsvistelse.

Restaurangen på hotellet, Ottos kök, hade fantastiskt god mat och var väldigt duktiga på allergianpassning av maten. Det kändes tryggt och säkert och de visste vad de pratade om. De kunde även erbjuda glutenfritt bröd och en del laktosfria alternativ till frukosten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>