Om oss

Vi som uppdaterar denna blogg är jag, Julia, och min mamma Britt-Marie. Jag  har varit allergisk mot olika födoämnen så som ägg, nötter, fisk, mjölkprotein, kyckling etc ända sedan jag föddes. Jag har också varit allergisk mot björkpollen och pälsdjur. Som tur är har många av mina allergier försvunnit med åren och nu har jag bara ägg, gluten, nötter och skaldjur kvar.

Jag är utbildad livsmedelskemist sedan några år tillbaka och min dröm är att få jobba med allergi på något sätt. Med den här bloggen kan jag dela med mig av mina erfarenheter kring allergi. T ex tips från resor, nya produkter i allergihyllan, recept, forskning och mycket mer.

Mamma är numera pensionerad lärare och ägnar nu mera tid åt författarskapet. Bland annat har vi gett ut en bok tillsammans. En kokbok för allergiker och deras anhöriga. Den heter ”Att äta tillsammans”, mer info om denna bok och andra böcker finns på Brittas Böcker.

Hoppas att denna blogg kan ge er lite tankar, tips och ideér kring allergi.

//Julia och Britt-Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>